Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksella ja -värjäyksellä omiin ripsiin saa luonnollisesti näyttävyyttä. Ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin, jolloin ripset saavat pituutta ja katse avautuu. Jos haluat kokonaisvaltaisesti uutta ilmettä kasvoillesi, voit myös varata kulmien kestomuotoilun. Kysy lisää!

Kestotaivutusta tehtäessä alaripset suojataan silmänympärysihoa hoitavilla kollageenilapuilla, yläluomille liimataan vesiliukoisella liimalla oikean kokoiset silikonityynyt, joiden päälle ripset taivutetaan ja kiinnitetään samaisella liimalla. Tämän jälkeen ripsille laitetaan ensimmäinen aine, joka vaikutusajallaan antaa ripsille uuden muodon. Sen puhdistamisen jälkeen laitetaan toinen aine, joka kiinnittää uuden muodon ripsille. Lopuksi yläripset värjätään, puhdistetaan ja käsitellään hoitavalla seerumilla. Silikonimuotit irrotetaan hellävaraisesti luomilta ja kestotaivutus on valmis.

Taivutetut ripset eivät suoristu, vaan niiden tippuessa ja uusien suorien ripsien kasvaessa tilalle lopputulos pikkuhiljaa ”laimenee”. Käsittely voidaan uusia ripsien normaalin yksilöllisen kasvukauden mukaan, 8-12 viikon välein, jolloin kaikki taivutetut ripset ovat vaihtuneet uusiin.

Ennen

    • poista piilolinssit
    • tule hoitoon mieluiten ilman silmämeikkiä

Jälkeen

  • seuraavan 24-48 tunnin aikana älä kastele, hiero tai hankaa ripsiä, sekä jätä piilolinssit ja ripsiväri käyttämättä
  • harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa
Hinnasto
Ripsien kestotaivutus ja -värjäys 89€
Kulmien värjäys ja muotoilu kestotaivutuksen yhteydessä 18€
Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu 35€
Ripsien kestovärjäys tai kulmien kestovärjäys ja muotoilu 22€
Kulmien muotoilu 15€