Indie Beauty – Kauneushoitola

Kauneushoitolassa palvelee SKY-kosmetologi, ripsiteknikko Maarit Magga. Lisätietoa ja hoito-ohjeet saat klikkaamalla kyseistä hoitoa.

beauty

Indie Beauty Instagramissa

Indie Beauty Facebookissa

Miten sinä hoidat ihoasi sokerointien välillä❓

Kuori ihoasi hellävaraisesti 1-3 kertaa viikossa Lapinniemen Helmi kuorintahanskoilla. Kuorinta tehdään kuivilla hanskoilla kevein pyörivin liikkein kuivalle iholle esimerkiksi ennen suihkua. Jos haluat vielä kevyemmän kuorinnan, voit käyttää hanskoja kosteana märälle iholle.

Levitä puhtaalle iholle Lapinniemen Helmen Rauhoittavaa vartalovoidetta pieni määrä kevyesti hieroen. Voide imeytyy nopeasti ja tekee ihostasi raikkaan ja kosteutetun. Voiteessa oleva eukalyptus rauhoittaa ihoasi samalla, kun aloe vera kosteuttaa sitä tehokkaasti. Voiteen öljyt ja vitamiinit vahvistavat ja suojaavat ihoasi päivittäisessä käytössä.

Kun hoidat ihoasi hyvin sokerointien välillä, vältyt sisäänkasvaneilta karvoilta ja saat näin myös tasaisemman sokerointituloksen, joka kestää kauniimpana pidempään.

Hyvin hoidettu iho näyttää kauniilta, tuntuu pehmeältä ja tuottaa kantajalleen kunniaa ❤
... See MoreSee Less

Katso Facebookissa
·Jaa

1 month ago

Indie Beauty by Maarit

YumiLashes -kestotaivutuksen paras puoli on sen luonnollisuus:
Ei tarvita ripsiin jätettäviä liimoja tai irto-osia, vaan hoito tehdään aina asiakkaan omiin ripsiin. Taivutus kestää ripsen luonnollisen elinkaaren verran ja ripsien uusiutuessa vähitellen loivenee ja poistuu kokonaan.
... See MoreSee Less

Katso Facebookissa
·Jaa