Indie Hair – Parturi- ja kampaamopalvelut

Indiestä saat kaiken hiuksillesi ammattitaidolla. Palveluihin kuuluvat värjäykset ja permanentit, CHI-silkkisuoristus, teippipidennykset, kampaukset, pikakampaukset, hiusten ja hiuspohjan hoidot ja Olaplex-käsittelyt.

Tilauksesta myös meikkauspalvelut saatavilla.

Juhlapäivänä tulemme tarvittaessa sinun luoksesi kampaamaan ja meikkaamaan. Viihtyisät tilamme sopivat hyvin myös kaveriporukan kaunistautumiseen ennen juhlia, kysy mitä voisimme tarjota teille!

Käytämme liikkeessämme Puran ja Evon hoito- ja muotoilutuotteita, joita sinulla on mahdollisuus ostaa mukaasi. Toteutamme värjäykset ja permanentit ammoniakittomilla tuotteilla. Käytössämme on Kevin Murphyn, Organic colour systemsin värit.

Indie Hair Instagramissa

Indie Hair Facebookissa

Tämän päiväisen vaalennuskurssin toinen malli 🤩#beforeandafter #ennenjajälkeen #balayage #olaplex #olaplexfinland #etutöölö #aurorankatu #indiehairandbeauty by Anne ... See MoreSee Less

Katso Facebookissa
·Jaa

Käytiin tänään vaalennuskurssilla, nyt sitä kesätukkaa 😍😍 #peachhair #peachblonde #ennenjajälkeen #beforeandafter #olaplex #olaplexfinland #aurorankatu #etutöölö #indiehairandbeauty by Elina ... See MoreSee Less

Katso Facebookissa
·Jaa