Indie Hair – Parturi- ja kampaamopalvelut

Indiestä saat kaiken hiuksillesi ammattitaidolla. Palveluihin kuuluvat värjäykset ja permanentit, kampaukset, pikakampaukset, hiusten ja hiuspohjan hoidot ja Olaplex-käsittelyt.

Tilauksesta myös meikkauspalvelut saatavilla.

Juhlapäivänä tulemme tarvittaessa sinun luoksesi kampaamaan ja meikkaamaan. Viihtyisät tilamme sopivat hyvin myös kaveriporukan kaunistautumiseen ennen juhlia, kysy mitä voisimme tarjota teille!

Käytämme liikkeessämme Kevin Murphyn ja Puran hoito- ja muotoilutuotteita, joita sinulla on mahdollisuus ostaa mukaasi. Toteutamme värjäykset ja permanentit ammoniakittomilla tuotteilla. Käytössämme on Kevin Murphyn värit.

Indie Hair Instagramissa

Indie Hair Facebookissa

4 months ago

Indie Hair & Beauty

Pikakampaus hääjuhlaan 30min/35€ 💃#pikakampaus #kampaus #letti #lettikampaus #braid #braidstyles #indiehairandbeauty #aurorankatu #kampaamohelsinki by Elina ... See MoreSee Less

Katso Facebookissa

4 months ago

Indie Hair & Beauty

Tässä Indien uusi raikas ilme 🤩Kiitos @piiavaisanendesign ja kaikki apujoukot❤️#indiehairandbeauty #indiebeautybymaarit #kampaamohelsinki #remppahommia #uudistus #aurorankatu #coleandson #coleandsonwallpaper @ Indie Hair & Beauty ... See MoreSee Less

Katso Facebookissa