Kampaukset ja meikit

Teemme Indiessä todella paljon kampauksia ja meikkauksia. Sijaintimme Kampin kupeessa on loistava kun suuntaat juhlimaan keskustan alueelle. Viihtyisät tilamme sopivat hyvin myös ystäväporukan kaunistautumiseen ennen juhlia, kysy mitä voisimme tarjota teille!

Valitse sopivat juhlapalvelut seuraavista:

Pikakampaus max. 30min. 35€

Toiveittesi mukainen auki tai kiinni oleva kampaus ajan sallimissa rajoissa. Tehdään puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin. Sopii esimerkiksi työtapaamisiin, illan viettoihin, pikkujouluihin tai hääjuhliin.

Pikameikki max.30min. 35€.

Kasvojen kevyt ehostus, tai esimerkiksi silmämeikki jo valmiiksi itse tekemääsi pohjaan. Lisää näyttävyyttä irtoripsillä +5€.

Kampaus S. max 30min. 37€

Pesu ja föönaus lyhyisiin hiuksiin.

Kampaus M max 45min. 49€

Pesu ja föönaus/kiharrus puolipitkiin hiuksiin. Tai kampaus ilman pesua, jolloin tämä on pikakampauksen viimeistellympi versio.

Kampaus L max.60min. 65€

Pesu ja föönaus/kiharrus pitkiin hiuksiin. Tai kampaus ilman pesua, valitse tämä kun hiuksesi ovat erittäin pitkät/paksut.

Kampaukset ja meikkaukset vanhojen tansseihin á75€, ajanvaraukset puhelimitse.

Meikkaus max.60min. 68€

Valitse tämä kun haluat juhlavan iltameikin, tai koko kasvojen viimeistellyn päivämeikin. Sisältää halutessasi irtoripsiä.

Hääkampaus max. 90min. 125€ (sisältää 15min. suunnitteluajan.) Koetyöt 65€/h

Häämeikki max.60min. 90€ (sisältää 15min. suunnitteluajan.) Koetyöt 65€/h

Hääpalveluihin ajanvaraukset puhelimitse.

Indie Hair Instagramissa

Indie Hair Facebookissa

5 months ago

Indie Hair & Beauty

Pikakampaus hääjuhlaan 30min/35€ 💃#pikakampaus #kampaus #letti #lettikampaus #braid #braidstyles #indiehairandbeauty #aurorankatu #kampaamohelsinki by Elina ... See MoreSee Less

Katso Facebookissa

6 months ago

Indie Hair & Beauty

Tässä Indien uusi raikas ilme 🤩Kiitos @piiavaisanendesign ja kaikki apujoukot❤️#indiehairandbeauty #indiebeautybymaarit #kampaamohelsinki #remppahommia #uudistus #aurorankatu #coleandson #coleandsonwallpaper @ Indie Hair & Beauty ... See MoreSee Less

Katso Facebookissa

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.