loader image

AJANVARAUS

AJANVARAUS

Olemme tällä hetkellä avoinna normaalisti, kunnes toisin määrätään. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia. Pidämme huolta käsihygieniasta, emme ole töissä sairaana, emme ole vasta palanneet ulkomailta ja desinfioimme pintoja.

Otathan yhteyttä meihin jos tulet sairaaksi tai olet juuri palannut ulkomailta, niin siirretään aikasi myöhempään ajankohtaan. (ohjeistus 14vrk karanteenissa)

Viime hetken peruutuksista emme laskuta sairastapauksissa.

Äkilliset peruutukset puhelimitse 09630303 tai sähköpostilla [email protected] Sähköposti tavoittaa meidät 24h.

♥️ Toivomme kuitenkin että et peru turhaan aikaasi. Näin me pienyrittäjät selviämme haastavista ajoista ja olemme jatkossakin täällä teitä varten♥️

Jos et tavoita meitä paikan päältä tai puhelimitse, saat parhaiten yhteyden sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

[vc_raw_html]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[/vc_raw_html]

Varattujen aikojen peruutus onnistuu varausvahvistussähköpostissa olevan linkin kautta, jonka jälkeen voit valita itsellesi uuden ajan. Jos linkki ei toimi, voit kopioida ja liittää sen nettiselaimen osoiteriville. Varausvahvistus tulee lähettäjältä ”Timma” (muistathan tarvittaessa tarkistaa roskapostikansion).

Varatun ajan peruutus kuluitta, kun se tehdään viimeistään 24h ennen varattua aikaa, muussa tapauksessa peritään 75% palvelun hinnasta.