WishPro-kasvohoito asiakkaan näkökulmasta

En ole kokeillut mikroneulausta enkä ole ottanut koskaan pistoksia kasvoihini eli olen jossain määrin varovainen kaikenlaisten ihon sisään laitettavien laitteiden suhteen. Kasvohoidoissakin olen käynyt melko harvoin, sillä omaan rutiiniini on aina kuulunut säännöllinen ja huolellinen hoito kotona.

Nyt kuitenkin tuli alkuvuodesta tilaisuus päästä testaamaan Suomen markkinoilla aivan uutta WISHPro Plus -kasvojenhoitolaitetta ja tartuin ilolla tähän mahdollisuuteen. Hoidot tekee aina kosmetologi ja siihen kuuluu hoitolaite, erilaisia hoitopäitä sekä yksittäispakattuja seerumikapseleita. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään juuri hänen tarpeisiinsa sopiva hoitosuunnitelma. Vaikka tämä hoito tehdään ihon pinnalla, sen vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle, joten se sopi hyvin itselleni.

wishpro-kasvohoito-laitehoito-kauneushoitola-helsinki-sky-kosmetologi-maarit-mag

Käy lukemassa koko kattava kirjoitus Sopusointuja-blogista!

Lisätietoja WishPro-kasvohoidosta ja hinnoista löydät nettisivuiltamme.

Varaa oma aikasi tehokkaaseen ja erittäin rentouttavaan hoitoon!