Juhlakausi lähestyy – Varaa aikasi ajoissa ennen tulevia juhlia!

vita-liberata-suihkurusketus-helsinki-kauneushoitola-etutl
Suihkurusketus: Maarit/Indie Hair & Beauty. Kuva: Johanna Puhakka.

Halloween, pyhäinpäivä, pikkujoulut ja muut loppuvuoden juhlat lähestyvät jo kovaa vauhtia ja on hyvä suunnitella ulkoasua pippaloihin. Anna meidän auttaa Sinua valmistautumisessa!

Täydellisen pohjan mille tahansa juhlalookille luo ylellinen ja luonnollinen Vita Liberata-suihkurusketus. Kauneushoitolan puolella Maarit auttaa valitsemaan juuri Sinulle sopivan sävyn ja loihtii yllesi upean päivetyksen. Tarpeidesi mukaan voidaan ruskettaa joko koko vartalo tai vaikka vain kasvot ja dekoltee. Suihkurusketuksessa ehtii käydä vielä juhlia edeltävänäkin päivänä, sillä rusketusuutteen vaikutusaika on noin 8-12 tuntia, tämän jälkeen aine pestään pois iholta ja rusketus on valmis! Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, kannattaa valmistautua huolella ohjeiden mukaan. Meiltä saat mukaasi myös rusketusta ylläpitävät tuotteet.

Ripsienpidennykset tai vaihtoehtoisesti Yumi Lashes kestotaivutus tuovat silmäsi upeasti esille ja avaavat katsetta kauniisti. Molemmat luodaan yksilöllisesti juuri Sinun silmillesi ja tyyliisi sopiviksi. Ripsienpidennyksillä saadaan aikaiseksi volyymia ja näyttävyyttä. Kestotaivutuksella ja -värjäyksellä omien ripsiesi luonnollinen potentiaali tuodaan esiin, ilman liimaa ja lisäosia. Näiden yhteydessä myös kulmasi voidaan kestovärjätä ja muotoilla, jolloin kasvosi saavat aivan uuden ilmeen!

ripsienpidennys-meikki-kampaus-helsinki-etutl-kauneushoitola-kampaamo
Ripsienpidennys: Maarit, meikki: Jenni, kampaus ja kuva: Elina/Indie Hair & Beauty.

Ammattilaisen tekemä kampaus kruunaa juhlalookkisi! Kampaamon puolella Anne ja Elina saavat hiuksesi juhlakuntoon tuossa tuokiossa. Jos aikaa ei ole hukattavaksi, valintasi on pikakampaus. Puolessa tunnissa ehtii puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin tehdä vaikkapa kiharat tai joka sään kestävän huolettoman nutturakampauksen. Jos taas aikaa on enemmän ja toiveesi ovat spesifimmät, niin tunnissa viimeistelemme hiuksesi juhlakuntoon.

Kokonaisuuden täydentää kaunis meikki! Puolen tunnin pikameikissä Sinulle ehditään tehdä joko täydellinen silmä- tai pohjameikki taikka koko kasvojen kevyt ehostus. Täydelliseen juhlameikkiin varaamme aikaa tunnin verran. Kaikki meikkausajat eivät ole varattavissa netissä, joten jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa otathan meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenotto-lomakkeen kautta.

Muistathan varata pian myös säännölliset kampaamo- ja kauneushoitolakäyntisi loppuvuodelle, sillä kohta jäljellä olevat ajat viedään käsistä.

Lisäksi kauneushoitolan valikoimista löytyy uutuutena sarjakortit!

▪️Kainaloiden sokerointi/10 krt – 185€ (voimassa 12 kk)
▪️Suihkurusketus/5 krt – 165€ (voimassa 6 kk)

Lisätietoa saat Maaritilta ja voit myös kysyä sarjakorttia haluamaasi palveluun. Sarjakortteja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.